Smešne Slike Za 40 Rojstni Dan | Sako Polumenta – Tebi Za Rodjendan (Audio 2000) 55 개의 새로운 답변이 업데이트되었습니다.

당신은 주제를 찾고 있습니까 “smešne slike za 40 rojstni dan – SAKO POLUMENTA – TEBI ZA RODJENDAN (AUDIO 2000)“? 다음 카테고리의 웹사이트 You.aseanseafoodexpo.com 에서 귀하의 모든 질문에 답변해 드립니다: https://you.aseanseafoodexpo.com/blog. 바로 아래에서 답을 찾을 수 있습니다. 작성자 Sako Polumenta 이(가) 작성한 기사에는 조회수 10,041,343회 및 좋아요 48,482개 개의 좋아요가 있습니다.

smešne slike za 40 rojstni dan 주제에 대한 동영상 보기

여기에서 이 주제에 대한 비디오를 시청하십시오. 주의 깊게 살펴보고 읽고 있는 내용에 대한 피드백을 제공하세요!

d여기에서 SAKO POLUMENTA – TEBI ZA RODJENDAN (AUDIO 2000) – smešne slike za 40 rojstni dan 주제에 대한 세부정보를 참조하세요

Label and copyright: Šako Polumenta / KVZ digital Distribution
Subscribe Šako Polumenta YouTube: https://goo.gl/sUwlkL
Booking \u0026 Info: +381601324344
Šako Polumenta Facebook: https://goo.gl/KIHZI6
Šako Polumenta Instagram: https://goo.gl/PovubW

smešne slike za 40 rojstni dan 주제에 대한 자세한 내용은 여기를 참조하세요.

SMEŠNE SLIKE ZA ROJSTNI DAN S CITATI

Sovraži lahko celo misel na praznovanje 40. rojstnega dne. Povsem razumno je, saj se v mnogih kulturah ta datum šteje za prekletstvo ali nesrečno …

+ 여기에 표시

Source: sl.37thtexas.org

Date Published: 4/14/2021

View: 4475

Verz za 40 rojstni dan – Verzi-Vici.com

Najboljši verzi in vici daleč naokoli. Naj Vama vsakodnevni verz in vic polepšata dan 🙂 Skip to content. Domov · VERZI · VICI · SMEŠNE SLIKE – ZABAVNE …

+ 더 읽기

Source: www.verzi-vici.com

Date Published: 8/14/2022

View: 8184

Majice za 40 rojstni dan – Top Zabava – Vse za najboljšo zabavo!

Šaljive majice za praznovanje 40 rojstnega dne. Izbirate lahko med moškimi in ženskimi majica vse s šaljivim potiskom motiva za 40 rojstni dan.

+ 더 읽기

Source: www.top-zabava.com

Date Published: 12/28/2021

View: 5950

Darila za rojstni dan, 40 let | HIŠA DARIL – Top izbira!

Vaša prva misel ko potrebujete darilo – zanjo ali zanj. Preverite našo bogato ponudbo!

+ 여기에 보기

Source: hisadaril.si

Date Published: 3/20/2022

View: 2745

Najlepši verzi in misli za 40 let – Optimian.si

Bodi srečna danes, ko 40. rojstni dan praznuješ, enako tudi jutri, vsa nadaljnja leta, vsak dan. … nenehno in ljubezni, da še boš zanjo vneta! A …

+ 여기에 자세히 보기

Source: optimian.si

Date Published: 7/6/2021

View: 6336

주제와 관련된 이미지 smešne slike za 40 rojstni dan

주제와 관련된 더 많은 사진을 참조하십시오 SAKO POLUMENTA – TEBI ZA RODJENDAN (AUDIO 2000). 댓글에서 더 많은 관련 이미지를 보거나 필요한 경우 더 많은 관련 기사를 볼 수 있습니다.

SAKO POLUMENTA - TEBI ZA RODJENDAN (AUDIO 2000)
SAKO POLUMENTA – TEBI ZA RODJENDAN (AUDIO 2000)

주제에 대한 기사 평가 smešne slike za 40 rojstni dan

 • Author: Sako Polumenta
 • Views: 조회수 10,041,343회
 • Likes: 좋아요 48,482개
 • Date Published: 2012. 7. 21.
 • Video Url link: https://www.youtube.com/watch?v=fWfribZB1so

SMEŠNE SLIKE ZA ROJSTNI DAN S CITATI

Vse najboljše 40. rojstni dan

Vsebina

Sovraži lahko celo misel na praznovanje 40. rojstnega dne. Povsem razumno je, saj se v mnogih kulturah ta datum šteje za prekletstvo ali nesrečno življenjsko obdobje in bolje je, da pozornosti hudih moči še danes ne pritegnemo s hrupom praznovanja in molkom.

Število 40 je tesno povezano z verskimi besedili. Potop je trajal 40 dni. Judje so bili prisiljeni 40 let tavati po puščavi, preden so si pridobili srečo v obljubljeni deželi. Jezus se je povzpel v nebesa 40 dni po njegovi smrti in je bil tudi podvržen različnim hudičevim skušnjavam, saj je bil v puščavi v istem obdobju.

Vendar pa je veliko ljudi, ki v takšne misli nimajo prepričanja ali pa so dovolj pogumni, da pozabijo na te predsodke. Naredite rojstni dan za svoje starše, začenši s pošiljanjem smešnih slik za 40. rojstni dan zjutraj! Ohranite tok za ves dan s posebnimi slikami za 40. rojstni dan za ženske in moške ločeno. No, obe različici lahko pošljete obema staršema, kljub temu pa bodo zagotovo veseli. Kaj lahko storite, če bo vaša sestra prestopila 40-letno mejo? Obdarite jo s 40. rojstnim dnevom in dodajte nekaj 40. bday citatov slavnih, ki imajo že 40 let pod pasom. Zagotavljamo vam, da bodo rojstnodnevne želje za sestro, ki je dopolnila 40 let, dober dodatek k njeni življenjski izkušnji. Vendar pa še naprej mešajte smešne reke 40. rojstnega dne, bodite mirni Memi za 40. rojstni dan in prikupne fotografije 40. rojstnega dne z razumnimi mislimi, da je vaša sestra še vedno mlada in lepa. Bodite vljudni in svojega sorodnika ne poškodujte s pretirano mero humorja v 40. rojstnem dnevu.

Smešne slike za 40. rojstni dan

40. Bday citati za njo

Slike za 40. rojstni dan za ženske

Slike za 40. rojstni dan Brezplačne grafike

Sporočila za 40. rojstni dan za sestro

Rojstnodnevne želje za sestro, ki dopolni 40 let

Ljubke fotografije za 40. rojstni dan

40-letne slike za rojstni dan

Smešne izreke ob 40. rojstnem dnevu

Ohrani mir 40. rojstni dan Meme

Srečne slike za 40. rojstni dan

Srečna velika čestitka za 40. rojstni dan

Vse najboljše 40 rojstnih dni

Smešne slike z veselim 40. rojstnim dnevom

Smešni citati mame za rojstni dan

Smešni neprimerni memi

Smešne fotografije obletnice

Smešne slike za lahko noč

25.

delnice

Vesel 40. rojstni dan

Se vam zdi, da je rojstni dan prijeten dogodek? Seveda je! Žal se z vami ne bodo strinjali vsi! Obstaja težnja, da verjamemo, da se po 40. rojstnem dnevu naše življenje čustveno konča in dobrih vtisov ne bo več! Kakšen norec!

40. rojstni dan je vaš 21. rojstni dan z 19-letnimi izkušnjami! To je najboljši čas v vašem življenju: ste dovolj izkušeni, da uživate v življenju, izogibajte se napakam, ki so običajne za neizkušene 21-letnike! Ali ni čudovito? Smešni 40. rojstni dnevi, citati in izreki vam bodo dokazali verodostojnost teh izjav! Ustvarjalne slike in slike o 40. rojstnem dnevu bodo pokazale vse prednosti te dobe.

Če želite pozdraviti nekoga, ki ima 40. rojstni dan, izberite slike in voščilnice 40. rojstnega dne! Ne boste se zmotili, če rojstnodnevne želje pošljete nekomu, ki dopolni 40 let. Bodi ustvarjalen! Želite, da se moški ali ženska za rojstni dan počuti bolje? Naj bodo mirni 40. rojstni dnevi tukaj!

Ni pomembno, kakšen je vaš namen, saj se bodo Happy 40. rojstni dnevi zagotovo potrudili! Izberite tistega, ki vam je všeč, in ne čakajte posebnega trenutka, takoj ga pošljite prijatelju ali sorodniku!

Kratke in smešne vesele 40. rojstne dneve

hitre povezave

Kratke in smešne vesele 40. rojstne dneve

Smešne slike 40. rojstnega dne

40. Bday citati za njo

Slike 40. rojstnega dne za ženske

Slike grafike 40. rojstnega dne

40. rojstni dan za sestro

Rojstnodnevne želje za sestro, ki se obrne 40

Simpatične fotografije ob 40. rojstnem dnevu

40-letne rojstne slike

Smešne izreke o 40. rojstnem dnevu

Naj bo miren 40. rojstni dan Meme

Slike srečnega 40. rojstnega dne

Vesela izkaznica za 40. rojstni dan

Vesel rojstni dan 40 citatov

Smešne slike 40. rojstnega dne

V primeru, da je vse v redu z rojstnim dečkom ali deklico, ki ima smisel za humor, in sprejme 40. dan, so kratka sporočila in želje kot nalašč za te 40-letnike. Ja, glede na starost štirideset morda zveni nekoliko strašljivo, a na koncu dneva je to le številka. Pomembneje je, kako se počutite.

Čestitamo! Uradno si odrasel! Pravijo, da so prva štirideset let otroštva težka zate, ko si jih prebil. Vesel 40. rojstni dan mojemu prijatelju, ki se je pravkar pridružil odraslosti.

Na vaš rojstni dan se preprosto ne morem dovolj zahvaliti, da ste pred tem dopolnili štirideset waaaayov. Upam, da je vaš 40. rojstni dan tako epski, kot trdijo ljudje, ki so ga doživeli. Vesel 40. rojstni dan, prijatelj!

Tako da slišim, da se rodite desetletno obletnico rojstva 4. Čestitke in srečen rojstni dan!

Življenje je kratko. Zdaj, ko imaš 40 let, je še krajši. Vesel 40. rojstni dan!

Srečen 40. rojstni dan najstarejšim, mislim najpametnejšo osebo, ki jo poznam!

Srečen rojstni dan nekomu, ki je hodil v šolo in diplomiral brez Googlove pomoči. Upam, da bo vaš 40. rojstni dan tako čudovit kot vi.

Ob 40. rojstnem dnevu vas obvestim, da ste zame bolj ljubljeni in pomembni, kot je Kanye sam sebi.

Smešne slike 40. rojstnega dne

40. Bday citati za njo

Slike 40. rojstnega dne za ženske

Slike grafike 40. rojstnega dne

40. rojstni dan za sestro

Rojstnodnevne želje za sestro, ki se obrne 40

Simpatične fotografije ob 40. rojstnem dnevu

40-letne rojstne slike

Smešne izreke o 40. rojstnem dnevu

Naj bo miren 40. rojstni dan Meme

Slike srečnega 40. rojstnega dne

Vesela izkaznica za 40. rojstni dan

Vesel rojstni dan 40 citatov

Ko gre za štirideseti rojstni dan, bo kdo rekel, da je v njem vedno malo žalosti, zmede in celo frustracije. Če vaši ženi ali možu, prijatelju ali sosedu dopolni 40 let, preprosto ne morete uporabljati običajnih voščil, kot so “Vse najboljše želje! Srečen rojstni dan! “In podobne stvari. Vaše čestitke morajo biti kombinacija spodbudnih besed, smešnih šal in toplih želja. Kje na svetu naj dobim to mešanico? – boste morda vprašali. To je enostavno. Spodaj najdete najboljše primere citatov in izrekov za 40. rojstni dan:

Vse najboljše! Tudi pri 40 letih izgledaš pol leta. Morali bi zares polniti in prodati vse, kar počnete, da ostanete tako neverjetno mladi.

Štirideset je šele začetek. Res je, kar pravijo, da se življenje začne pri štiridesetih. Ko boste dopolnili štirideset, se bo vaša perspektiva spremenila. Vse, za kar menite, da je bilo tako pomembno, ko ste imeli dvajset let, zdaj ne bo več pomembno. Cenili boste manjše, a bolj smiselne stvari in spoznali boste, da nimajo vsi ljudje v vašem življenju najboljše interese. Še vedno obstaja toliko možnosti, zato bodite zelo navdušeni! Vesel 40. rojstni dan!

Starejši ko se bolj zavedam, če pomisliš, koliko si star, se samo počutiš starejše. Zato danes ne razmišljajte preveč. Samo bodi. Veseli 40.…. Ups Mislim, vesel rojstni dan. To je vse.

Ko dopolniš štirideset let, si preprosto ne moreš pomagati, ampak se počutiš nekoliko sentimentalno. Razmislili boste o vseh stvareh, ki so se zmotile, vseh odnosih, ki se niso izkazali, in vseh priložnostih, ki jih niste izkoristili. Toda namesto da se osredotočite na vse stvari, ki vam manjkajo v življenju, se osredotočite na vse blagoslove, ki jih imate v življenju. Zaradi tega je vsa razlika. Imejte čudovit 40. rojstni dan. Ostani blagoslovljen!

Vesel 40. rojstni dan! Starejši kot postaneš, mlajši iščeš svojo starost. Po tej stopnji boste kmalu začeli dobivati ​​kartice v barih in igralnicah.

Rad bi ti zaželel zelo vesel rojstni dan, ljubezen moja. Moje življenje je bilo tako blagoslovljeno, odkar si postal moj. Vsak dan je lepši, bolj smiseln in bolj namenski. Hvala za ljubezen, ki mi jo tako nesebično izročiš. Upam, da imate najboljši 40. rojstni dan in želim, da se vam uresničijo vse želje.

Smešne slike 40. rojstnega dne

Prav tako lahko preberete:Vesel rojstni dan ji želiSlike rojstnega dne torte za njoSlike srečnega rojstnega dne za njoNajboljši odstavek za srečen rojstni dan za vse

Slike: Smesne Slike Za 40 Rojstni Dan

what is slime activator made out of is important information accompanied by photo and HD pictures sourced from all websites in the world. …

Verz za 40 rojstni dan

Pravijo, da se življenje začne pri štiridesetih – ampak takrat se začnejo tudi bolečine v križu, pešanje vida, revma in čudne navade, vsako stvar povemo istemu človeku po trikrat.

In ne samo to! Najprej začneš pozabljati imena, nato obraze, potem si pozabiš obleci gate itd…

Začneš ugašati luč iz varčnosti in ne iz romantike.

Da si “star”, veš po tem, da te vse boli, če te pa kaj ne boli, je pa zagotovo že odmrlo.

Ne sekiraj se, še vedno imaš tisto, kar si imela pri dvajsetih – samo, da je zdaj povešeno! Tolaži se z mislijo, da čas zaceli vse rane – z gubami!

Tvojih štirideset – to je starost za mlade.

In ker želimo, da stvari v prihodnje ne bi bile tako zakomplicirane, ti podarjamo torbico prve pomoči. V notranjosti se skriva čudež za reševanje problemov

Naj te življenje prevzema, uživaj v trenutkih!

Za danes in za jutri.

Tvoji prijatelji!

Majice za 40 rojstni dan

V tej kategoriji lahko izbirate med velikim številom šaljivih majic za 40 rojstni dan. V kolikor vam nobena ne odgovarja vam lahko majico za 40 rojstni dan, pripravimo po vaših željah.

Za nasvet ali nakup nas pokličite na 040 167 486!

Darila za rojstni dan, 40 let

×

Ta stran uporablja piškotke, zato da zagotavlja najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Če nadaljujete, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani..

Najlepši verzi in misli za 40 let

Čas se plazi za dojenčkom,

ki spi in vrešči,

čas gre za otrokom,

ki se igra in smeji,

čas počiva,

brž ko otrok postane mož,

čas leti,

kolikor starejši si.

Želimo ti, da nikoli ne bi izgubil veselja

do iskanja in spoprijemanja z izzivi.

Da bi vedno našel nekaj, kar bi te veselilo

in da bi vedno užival v življenju.

Naj ti današnji dan vedno ostane v lepem spominu.

Naj ti naslednja leta prineso nove upe,

nove začetke, nove pustolovščine in nova odkritja.

Bodi srečna danes, ko 40. rojstni dan praznuješ,

enako tudi jutri, vsa nadaljnja leta, vsak dan.

Naj veselja plamen v tvojem srcu bo prižgan

nenehno in ljubezni, da še boš zanjo vneta!

A kar se zdravja tiče naj ti dobro služi,

račun na banki pa naj se čez mero zdebeli!

Da le zadovoljstvo se s tabo ves čas druži,

ta, ki piše ti čestitko, iskreno ti želi!

Je res že toliko let minilo odkar vstopila si na vlak življenja?

A nikar se ne sekiraj, let nikar ne skrivaj,

ne tlači jih v klobuk, naj ti bodo rajši v poduk!

Saj v tem času enkratno bitje si postala

in le najboljše od sebe dala!

In tvoj rojstni dan naj bo le križišče,

kjer na vseh poteh te sreča išče …

Naj bo vzhod, zahod, sever ali jug,

sreča v vseh smereh s teboj naj gre na pot!

Čas hiti in ves čas se spreminja,

Energijo jemlje nam in daje,

Srečo nam ustvarja in razblinja,

Temelje gradi in znova maje.

Išči srečo v sebi in družini –

Ta nikoli te ne bo izdala!

Krepko zdravje sreča naj začini,

A življenju često reci: “Hvala!”.

Če danes ob polnoči zazreš se v nebo,

tam mala zvezdica pomežiknila ti bo.

Ta mala zvezdica ti tiho bo zapela,

v imenu mojem ti vse najboljše za rojstni dan zaželela.

Čeprav ti ne morem skočiti v objem,

ti iskreno lepe zelje želim.

Se se spomniš pomladi, kot metulja sva letala

skupaj se smejala in jokala

Se se spominjaš,

ko naju mama je iskala

midva pa sva se na drevesu

skrivala in potiho smejala.

Čas odletel je stran

ostal je le spomin

na pomladne dni.

Spomini so ostali

midva sva ostala

le najina metulja

sta odtekla in

skupaj se smejala.

Imej čas za delo – to je cona uspeha

Imej čas za razmišljanje – to je izvor moči.

Imej čas za igro – to je skrivnost mladosti.

Imej čas za prijateljstvo – to je pot sreče

Imej čas za sanjarjenje – to je pot k zvezdam.

Imej čas, da ljubiš in da te ljubijo – to je privilegij bogov.

Imej čas, da gledaš okrog sebe – prekratek je dan za sebičnost.

Imej čas za smeh – to je glasba duše.

Vse najboljše za tvoj 40 let.

Naša zlata mami, babi in taščica!

Za tvoj 40. rojstni dan ti želimo, da ostaneš tako

energična, zdrava, vesela

in vedno pripravljena na akcijo!

Čeprav res malo pozno, vendar iz srca,

voščilnica je moja do tebe le prišla,

oguljena je fraza, a mnogokrat drži,

da luknjo nam v spominu sto vzrokov naredi.

Fabulosity never goes out of style!!!

HAPPY 40. BIRTHDAY SIS !!!!

Beseda prijateljica izhaja iz besede,

ki pomeni prost.

Prijateljica je nekdo,

ki ti da prostor in možnost, da si to, kar si.

Radi te imava.

Vse najboljše za 40 let!

Vse najboljše najlepši, najpametnejši,

najzabavnejši in najboljši možakar

na tem planetu!

Vse najboljše za 40 let.

Za tvoj 40. rojstni dan ti želim,

da se vse lepe sanje začnejo

spreminjati v resnične stvari in,

da se sanjave minute prebudijo v živahne dni.

Veliko lepega ob tvojem 40. rojstnem dnevu,

iz srca in na dobra stara vremena, vse naj naj.

Če sedaj ob polnoči zazreš se v nebo,

tam mala zvezdica pomežiknila ti bo.

Ta mala zvezdica ti tiho bo zapela,

v imenu mojem ti

vse najboljše za 40. rojstni dan zaželela.

Naj bo današnji tvoj dan prežet s sončnimi žarki,

večer pa osvetljen s sojem čudežnih zvezd.

Naj bo vsaka želja v tvojih mislih manifestirana

v najlepši možni obliki in naj skrbi pozitivna energija odžene daleč stran!

Vse najboljše ti želimo danes, jutri in vsak dan.

Današnji dan je tu zate,

da bi bil srečen!

Drugega namreč nimaš,

da bi živel v vsej polnosti,

da bi bil vesel in zadovoljen!

Včeraj? Je že mimo!

Jutri? Šele pride!

Danes – je torej edini dan,

ki je zares tvoj!

Naredi iz njega svoj najlepši dan!

Naredi nekaj, kar te bo dodatno izpolnilo,

zaradi česar se boš bolje počutila.

Kaj je to, ugotovi sama.

Ko boš to izvedela, boš šla laže v akcijo,

ki te bo pripeljala do želenega cilja.

Ne pozabi se zabavati.

Svojo sanjsko knjigo piši sama,

lahko pa jo ustvariš skupaj s svojimi domačimi, s prijatelji…

Srečno, na poti do cilja!

Draga _, za sanje in domišljijo!

Srečen in vesel 40. rojstni dan!

Daleč tja v prihodnost se življenja cesta vije.

Naj med potovanjem nate ves čas sonce sije!

Te za rojstni dan, besede moje boš sprejela,

in da tvoj srečna zvezda ves čas bi žarela!

Človek lahko pozabi na žalost, bolečino, neprespane noči.

Nikakor pa ne more pozabiti tvojega rojstnega dne!

Vse naj za tvoj 40 let.

Draga moja, ostani vražja še naprej!

Rada te imam.

Danes rojstni dan slaviš,

a vsak dan lepša se nam zdiš.

Tople so tvoje roke,

srce polno dobrote je,

lepo se imej, veliko se smej,

naj zdravje te nikdar ne zapusti.

Draga moja prijateljica!

Vse najboljše ob tvojem rojstnem dnevu,

zelo sem srečna,

da te imam v svojem življenju.

Vse lepo ti želim, vedno!

Rada te imam!

Spet praznuješ svoj dogodek leta –

tokrat že četrto desetico.

Dal ti bo spet novega poleta,

da dosegla zlahka boš stotico.

Abraham naj zdaj še kar počaka –

Amor naj nalogo prej opravi!

Saj v teh letih si še vedno taka,

kot bila si v najstniški opravi.

Še moža poglede privlačuješ,

ki zelo te ljubi in spoštuje,

svojo hčer s toplino napolnjuješ –

z njima te ljubezen povezuje.

Išči srečo še naprej v družini,

ta nikoli te ne bo izdala!

Lepi le naj bodo vsi spomini,

ki v prihodnosti si jih boš izbrala!

Kratko moje je voščilo,

samo da bi se izpolnilo.

Brez težav in brez trpljenja,

dnevi tvojega življenja naj potekajo lepo,

tudi zame to sreča bo.

Vse najboljše za 40. let !

Danes je tvoj 40. rojstni dan,

vedno bodi zbran,

da se ti načrti uresničijo

in ne uničijo,

ti želi prijatelj tvoj

ki vedno bil je s teboj,

zato s teboj še danes je

ko tvoj rojstni dan slavi se.

Draga ______, ne nisi stara,

premlada si za vse kar si že dosegla.

Verjamem, da boš dosegla še več,

tudi tiste neizpolnjene želje.

Vse najboljše za 40 let.

Danes vsi smo se zbrali,

ker ti rojstni dan slaviš,

polno smeha in veselja, z nami ti deliš.

Vse kar upaš, naj se izpolni, kar iščeš,

naj se odkrije, kar si želiš, naj se uresniči,

vse kar v srcu čutiš,

naj se v srečo in ljubezen zlije.

Vse najboljše za 40. rojstni dan.

Draga! Želeti si moraš veliko:

obilje ljubezni, spodbudna doživetja,

znanje, dajanje drugim in veliko možnosti

za izražanje svojih sposobnosti.

Ne zadovolji se z malim, ker si _____

in ker si moja prijateljica in ker ti želim le

Vse najboljše za rojstni dan!

Številke niso pomembne,

šteje to, kar je v srcu, mislih

in našem pogledu na svet.

Naj bo slednji čim bolj pozitiven,

sproščen, navihan in zvedav.

Veselo in sončno 40-ko.

Rada te imam!

Dragi najboljši prijatelj!

Vse najboljše za tvoj rojstni dan,

veliko sreče in ljubezni ti dam.

Za rojstni dan te rada razveselim,

in kup poljubčkov ti podarim.

A povem ti še to,

da odkar te poznam

te res za najboljšega prijatelja imam.

Zato brž na zabavo,

da naredimo še kakšno predstavo!

Vse najboljše za rojstni dan.

Želim ti, da se ti še naprej uresničujejo sanje

in da bo novo poglavje v tvojem življenju

polno radosti in ljubezni.

Darling! Zdaj, ko se bližaš __. se zna zgoditi,

da te kak dan slaba volja ujame …

takrat se ozri k temu smejkotu in upam,

da zvabi nasmeh tudi na tvoj obraz in predvsem v tvoje srce.

Vse najboljše!

Če danes ob polnoči zazreš se v nebo,

tam mala zvezdica pomežiknila ti bo.

Ta mala zvezdica ti tiho bo zapela,

v imenu mojem ti vse najboljše za rojstni dan bo zaželela.

Vse najboljše lepotica!

Hitro dnevi hitijo,

drug za drugim se vrstijo

in prišel je dan,

ko ti praznuješ svoj rojstni dan.

Zato najlepše voščilo naj ti velja,

ni veliko je pa iz srca.

Veliko zdravja, sreče, ljubezen in smeh

naj te spremljata na vseh poteh.

Je mnogo stvari, ki si jih želiš

in je mnogo stvari, ki si jih zapomniš,

so skromne besede, ki pomenijo veliko

in so prijateljstva, ki obstajajo.

Samo enkrat v življenju si star 40 let.

Naj bo tvoja pot posuta z rožami sreče

in naj bo na tvojem licu vedno nasmeh.

Vse najboljše za 40 rojstni dan!

Poznati tebe, pomeni poznati nekoga,

na katerega se lahko opreš in mu zaupaš.

Pomeni poznati nekoga s katerim deliš

svoje spomine in sanje, svoje solze in nasmeh.

Nekoga, ki ti ni blizu samo kot prijatelj,

temveč kot posebno ljubljena oseba.

Vse najboljše! Rada te imam.

Draga ________!

Vse naj naj za tvojih 20 na 20 podlage.

Kar bilo je dobrega, naj se nadaljuje,

vse, kar je bilo slabo, naj se oddaljuje!

Naj sreča, zadovoljstvo vsak dan ti cvetita,

naj ves čas smeh in zdravje ti v očeh žarita!

Nepozabne ure ljubezen naj prinese,

pa nešteto Evrov naj ti v žep zanese!

Leto, ki prihaja, uspešno naj bo plodno,

delovno okolje pa kar se da ugodno!

Ob tvojem rojstnem dnevu to so moje želje,

ki v resničnost naj ti usoda jih izpelje!

Še za novo leto te želje naj veljajo,

vpliv na vse življenje tvoje naj imajo!

Za najbolj krasno, lepo, prijazno,

navihano, najboljšo, najlepšo,… 40 letnico.

Kar lani ti je obetalo voščilo,

prav vse do letos se je izpolnilo.

Izrekam letos nov ti kup želja,

želeč, da padejo na plodna tla.

Ker zdravje dragocena je dobrina,

naj tvoja najbolj vidna bo vrlina;

ves čas iz tebe zdravo naj žari,

naj zdravje le ti sije iz oči!

Družina tvoja naj od zdravja poka,

in vedno naj le od ugodja stoka!

Naj pokanje zajame še tvoj žep –

napne pa naj ga Cankarjev otep!

Življenje naj bo polno harmonije,

ljubezen vsak dan nov naj cvet razvije!

S toplino, z nežnostjo ta cvet zalij,

in vedno znova čar njegov odkrij!

Ker danes praznuješ 40. rojstni dan,

naj sreča k tebi se poda,

naj izpolni vse želje tvojega srca,

naj v srcu prijateljstvo živi

in naj ti bo ljubezen vodnik vseh poti.

Življenje je kakor knjiga.

Naj tvoja knjiga same lepe strani obarača in vso dobroto poplača.

Naj na teh straneh so zdravje, ljubezen, mir in sreča.

Naj nobena stran ne bo boleča.

Vse najboljše za rojstni dan!!!

Ker ti za rojstni dan ne morem roke podat ti

hočem to pismo poslati

in pismo že samo govori,

da ti moje srce vse najboljše želi.

Za tvoj praznik iz srca,

vse najlepše, kar svet ima.

Pot življenja je stkana iz tisočerih vezi …

Vezi so stkane iz čarobnih niti,

ljubezni, spoštovanja, radosti in skrbi.

Vrtnica usode nam ne prizanaša, življenje je samo eno.

Ko luna se budi, da vse zvezde tega vesolja prebudi,

takrat naokoli se govori da rojstni dan imaš ti!

Zatorej danes celo vesolje z zvezdami ti želi,

veliko sreče in zdravja, saj konec koncev rojstni dan imaš ti!

Draga _, če je temu tako,

potem: ujemi vsak hip, vsako sapo, ki diši po sreči.

Naj ti bo ta rojstni dan lep, najlepši!

Koliko lepega je za nas na tem svetu,

če le imamo oči, da to opazimo in srce,

da to vzljubimo in roko, da to stisnemo k sebi!!!

Vse najboljše dragi!

Kot ptice v nebo naj ti danes bo lepo,

naj danes res se ti izpolni skrita želja,

saj leta so čas življenja,

naj jutro prinese ti nasmeh sladek kot med.

Naj dan prinese ti nežen dotik,

nežen kot cvet.

Naj večer bo poln poljubov

naj srečen bo tvoj svet.

Draga moja ________!

Uživaj cvet mladosti, si kot vrtnica v polnem razcvetu..

prečudovita, enkratna in neponovljiva…

Vse najboljše za tvoj praznik ti iz srca želimo.

Ne morem skočiti iz tvoje rojstnodnevne torte,

ampak upam, da bo tudi tole presenečenje delovalo!

Vse najboljše, najlepše, sproščeno in zdravo!

Poljubček!

Draga _____, vse najboljše!

Sem razmišljala o tortici s svečkami,

pa glede na število svečk,

bi cel kres gorel, zato raje malo

vitaminčkov za zdravo razvajanje.

Želim ti čudovit dan in lepo praznuj!

Leta bežijo, leta bežijo,

kot ptice v nebo naj ti danes bo lepo,

naj danes res se ti izpolni skrita želja,

saj leta so čas življenja,

naj jutro prinese ti nasmeh sladek kot med.

Naj dan prinese ti nežen dotik,

nežen kot cvet.

Naj večer bo poln poljubov,

naj srečen bo tvoj svet.

Vse najboljše za tvoj 40. rojstni dan!

To leto je polno najlepših stvari, midva pa ti želiva,

da te ti čudoviti občutki in trenutki spremljajo še najdlje

in naj se ti ustvarijo najbolj posebni spomini za življenje.

Vse najboljše zaročenka moja!

Hvala ker si najboljša in najlepša punca na svetu.

Hvala ker me osrečuješ na vsakem koraku

in si moja največja podpora v življenju.

Uživej v svojem dnevu in bodi zdrava

in praznuj se mnogo let.

Dragi _, naj tvoja zvezda še naprej sije

tako močno v naših življenjih.

Od vseh nas ena malenkost, da zaliješ prvih štirideset

n si zaležiš kaj lepega za drugih štirideset.

Naj ti rojstni dan privleče

mnogo smeha, sonca, sreče,

takšne, ki je ne pobriše,

nikdar več iz tvoje hiše!

Z njo povezane naj bodo

vse zadeve v zvezi z modo,

s tvojim zdravjem in z družino,

s prostim časom in z lastnino!

Blagor tvoj naj služba veča –

z evri naj se polni vreča,

pa Evro naj se namnoži,

da boš živela brez skrbi!

Ne želim ti življenja vrtnice, bilo bi prekratko.

Ne želim ti življenja zvezd, bilo bi predolgo.

Želim ti življenje, lepoto vrtnice in sijaj zvezde.

Vse najboljše za 40. let.

Draga __, vse najboljše za 40 let.

Posvetilo zate: Največ, kar za svojega prijatelja lahko storim je,

da sem preprosto njegov prijatelj.

Saj veš kdo ti tole pošilja…

Sreča je srečati prave ljudi,

ki v tebi pustijo dobre sledi.

Tone Pavček

Nikoli ne izgubi plamenčkov v očeh,

in zdravje vsa leta naj zvesto te spremlja,

naj zate v življenju vsak dan bo nedelja,

moč čustev pa strast naj prižiga v nočeh!

Kljub razdalji, ki naju loči, ne glede na to,

kako naju je življenje spremenilo, bova ostala večno povezana.

Vedno boš dragocen del mojega življenja.

Vse najboljše za 40 let.

Pot življenja stkano je iz tisoč vrzi.

Prepletena je iz čarobnih niti ljubezni,

spoštovanja, radosti in skrbi.

Vrtnica usode nam ne prizanaša,

pravimo, da je življenje samo eno.

Draga prijateljica _____. če temu tako

ujemi vsak hip, vsako sapo, ki diši po sreči.

Nasmehni se vsakič, ko ti srce je polno.

Dovoli, da smo tudi mi del tvoje radosti.

Naj ti bo 40. rojstni dan lep najlepši.

Draga naša __, želimo ti vse najboljše,

bodi vedno tako vesela, polna energije

in obdana z ljubeznijo tvojih dveh fantov.

Radi te imamo ter ti pošiljamo poljube in objeme!

Draga moja, želim ti vse lepo,

kar ponuja življenje za tvoj rojstni dan.

Rada te imam iz srca in hvaležna, da si tu❤.

Uživaj lep dan, sej je sam številka:)

V tem poletnem mesecu 40. let praznuješ!

Življenje ti je mnogo sreče naklonilo,

z ljubeznijo iskreno te je obdarilo,

kar pa bilo je grenkega, že speljuje stran!

Na svoja leta glej kot na čas uživanja,

intimnosti, ljubezni in razumevanja,

ustvarjanja izkušenj in dozorevanja,

druženja, svobode in lepote bivanja!

Rojstni dan v občutju sreče naj ti izzveni!

Še mnogo lepega naj čaka te na poti!

Amor čim pogosteje naj vsakdanjost zmoti,

trdno zdravje pa naj se nenehno te drži!

Draga moja, vse najlepše za rojstni dan,

ne morem verjet, da taka dvajsetletnica,

praznuje štiridesetletnico, vendar pa ti vseeno želim iz srca,

da taka kot si bila doslej,

mi ostani še naprej, da življenje ti še naprej cveti,

da boš obkrožena z veselimi ljudmi,

ostalo pa sama naredi si!

Vse naj, naj za 40. rojstni dan!

Rada te imam!

Veliko lepih trenutkov,

veliko dobrih občutkov,

veliko srečnih dni,

še več vročih noči,

ti 40. za rojstni dan želi!

En poljub na vsako stran prejmi za svoj rojstni dan.

Srček moj pa ti želi še veliko rojstnih dni!

Želiva ti obilo zdravja in dobre volje!

Da bi se še vedno skupaj smejali in imeli radi!

Vse najboljše za tvoj 40. rojstni dan,

spet vesel si, nasmejan.

Za leto dni starejši si,

praznuješ med prijatelji.

Vse najboljše za tvoj rojstni dan,

naj čestitka naša polepša ti dan.

Da z nami slavil bi še mnogo let

in vedno bil v veselje odet.

Je res že 40. let minilo

odkar vstopil-a si na vlak življenja?

A nikar se ne sekiraj, let nikar ne skrivaj,

tlači v klobuk, naj ti bodo rajši v poduk!

Saj v tem času enkratno bitje si postal-a

in le najboljše od sebe dal-a!

In tvoj rojstni dan naj bo le križišče,

kjer na vseh poteh te sreča išče…

Naj bo zahod, sever, jug ali vzhod,

sreča v vseh smereh s teboj naj gre na pot!

Vse najboljše!

Draga slavljenka!

V vsakdanu smo se izgubili,

pogosto iščemo poti,

kako bi skupaj se dobili,

nazdravili na lepe dni.

Zato šopek teh cvetlic je zate, naj pove ti,

da mislimo nate,

naj bo zdravja res obilo,

naj življenje ti bo milo,

naj ti bo prijetno slavje, iz srca

‘Na zdravje’!

Vse najlepše ob veličastnem jubileju ti želimo …..

Draga soseda, tako blizu smo pa vendar (na žalost) tako daleč!

Vendar želje iz srca ne poznajo omejitev.

Vse najboljše za tvoj rojstni dan ti želimo ….

Vse najboljše draga __!

Sanjaj, kar bi rada sanjala, lepotica plavo-oka!

Uživaj in bodi še naprej tako sonce,

ki razsvetli še tako temen prostor

in nariše nasmeh na prav vsak obraz!

Rada te mava!

Naj bo rojstni dan samo tvoj,

naj bo prijeten in sproščen, poln toplih besed.

Lepih pogledov in iskric v očeh.

Draga moja vse najboljše!

Še naprej uživaj življenje

s polno žlico in vedi, da te imam rada.

Vsak žarek sonca, ki se bo danes

prikradel na zemljo, bo sijal le zate.

Danes je poseben dan – vsi mislimo nate!

Danes je tvoj dan!

Ob osebnem prazniku ti želimo veliko sreče,

veselja, zabave predvsem pa zdravja.

Vse najboljše za 40. rojstni dan!

Je mnogo stvari, ki si jih želiš

in je mnogo stvari, ki si jih zapomniš.

So skromne besede, ki pomenijo

veliko in so prijateljstva, ki obstajajo

Samo enkrat v življenju si star 40 let

naj bo tvoja pot posuta z rožami sreče

in naj bo na tvojem licu vedno nasmeh.

Vse najboljše in dobrodošla v klub 40.

Od nekdaj lepe so Ljubljančanke slovele,

al’ lepše od 40 letne :___ ne bo naj nobene!

_________, želim ti vse najboljše in najlepše za rojstni dan.

Si čudovita oseba, katero je nemogoče opisati samo z besedami.

Vse najboljše zvezdica!

Če obstaja dan, ko maraš imeti na obrazu nasmeh,

je to takrat, ko imaš rojstni dan!

Sanje, ki prepletajo zgodbe z resnico

in postavljajo pred nas neskončen niz priložnosti,

morajo biti izpolnjene!

Želim ti prav to – da vsake sanje,

ki niso zgolj sadež naših misli, izpolnijo.

Želim ti, da ne zamudiš niti ene same priložnosti,

ki bi te lahko peljala tja, kamor si resnično želiš!

Danes 40. rojstni dan slaviš,

a vsak dan lepša se nam zdiš.

Tople so tvoje roke, srce polno dobrote je, lepo se imej

veliko se smej, naj zdravje te nikdar ne zapusti,

to TI iz srca želi …

Dragocenost življenja so trenutki,

ki dajejo lepoto spominom in smisel prihodnosti…

Vse NAJ NAJ za tvoj rojstni dan!

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca.

Spomladi do rožne cvetice, poleti do zrele pšenice,

jeseni do polne police, pozimi do snežne kraljice,

v knjigi do zadnje vrstice, v življenju do prave resnice,

v sebi do rdečice čez eno in drugo lice.

A če ne prideš ne prvič, ne drugič do krova in pravega kova

poskusi: vnovič in zopet in znova.

Tone Pavček

Keep calm…

you make 40 look good! XOXO

Vse najboljše!

Še naprej ostani zvesta sebi in samo uživaj.

Zaslužiš si!

Beseda »hvala« je tako mala, za vse,

kar si mi v življenju dala.

Vse najboljše za rojstni dan mami!

Vse najboljše ljubezen moja.

Ostani vedno moja.

S teboj mi je lepo, brez tebe bolj težko.

V mislih le po tebi hrepenim.

Ko nov dan se prične, srce nestrpno čaka nate.

Najlepši kratki verzi za rojstni dan

Iščete navdih pri pisanju verzov za rojstni dan? Nič zato! Za vas smo pripravili nabor najlepših čestitk za rojstni dan. Ne glede na število svečk na torti mora voščilo za rojstni dan seči do srca.

Hitro dnevi hitijo,

drug za drugim se vrstijo

in prišel je dan,

ko ti praznuješ svoj rojstni dan.

Zato najlepše voščilo naj ti velja,

ni veliko – je pa iz srca.

Veliko zdravja, sreče, ljubezen in smeh

naj te spremljata na vseh poteh.

Da bi sonce vedno ti sijalo,

tudi ko ti bo težko.

Srce ti bo šepetalo,

saj uspelo ti bo.

Vse kar upaš naj se izpolni,

kar iščeš naj se odkrije,

kar si želiš naj se uresniči,

vse kar v srcu čutiš,

naj se v srečo in ljubezen zlije.

Želim ti, da v letošnjem letu počiš od zdravja,

utoneš v sreči, se spotakneš ob zanko ljubezni,

in padeš v morje uspehov.

Danes je tvoj dan, zato pozabi vse, kar je bilo slabega.

Da boš zdrav/a, srečen/a in vesel/a ter vse rada imela, tako kot imamo tebe mi!

Naj izpolnijo ti se vse želje!

Vse najboljše za tvoj __ rojstni dan!

Želim ti najtoplejši žarek,

da te bo grel,

najlepšo rožico, da jo

boš duhala in najboljšega

moškega, da te bo razvajal!

Ne želim ti življenja zvezde – bilo bi predolgo.

Ne želim ti življenja vrtnice – bilo bi prekratko.

Želim pa ti sijaj zvezde in lepoto vrtnice.

Jasna kakor nebo, naj tvoja sreča bo,

tiha kakor voda, naj bo tvoja usoda.

Imej srečo skozi sončne in viharne dni,

pridi do cilja, ki si ga tvoje srce želi.

Za rojstni dan ti želim:

ocean sreče,

jezero ljubezni,

potok uspehov in

niti ene kapljice trpljenja!

Življenje je ljubezen – uživaj ga.

Življenje je izziv – sooči se z njim!

Življenje so sanje – uresniči jih!

Življenje ima svoj cilj – želim ti da ga dosežeš!

Zabavaj se, tvegaj in uživaj!

Potrudi se po svojih najboljših močeh

in ne sklepaj kompromisov!

Ves svet je pred teboj,

da uresničiš svoje sanje!

Zato ti za rojstni dan želim

življenje v vsej njegovi polnosti

A če ne prideš ne prvič ne drugič

do krova in pravega kova

poskusi: vnovič in zopet in znova.

Kratko moje je voščilo, samo, da bi se izpolnilo.

Brez težave, brez trpljenja; dnevi tvojega življenja

naj potekajo lepo, tudi zate sreča bo!

Naj bo rojstni dan samo tvoj,

naj bo prijeten in sproščen,

poln toplih besed.

Lepih pogledov in iskric v očeh.

Kar je bilo dobrega, naj se nadaljuje,

vse, kar je bilo slabo, naj se oddaljuje!

Naj sreča, zadovoljstvo vsak dan ti cvetita,

naj ves čas smeh in zdravje ti v očeh žarita!

K šopku let dodala si svoj 30 cvet.

Zdaj bo velik je in lep.

najlepše voščilo naj ti velja,

ni veliko je pa iz srca!

Za tvoj rojstni dan ti želim,

naj bo tvoje življenje posejano s cvetjem,

naj te povsod spremljata sreča in zdravje,

naj v tvojem srcu bije ljubezen,

naj najino prijateljstvo ne izgine

in bolj kot vse ti želim, da se ti izpolnijo vse želje.

Vse najboljše za tvoj rojstni dan,

bodi z ljubeznijo obdan,

mnogo sreče zdravja ti,

še na mnogo, mnogo lepih dni.

Leta bežijo, leta bežijo,

kot ptice v nebo naj ti danes bo lepo,

naj danes res se ti izpolni skrita želja,

saj leta so čas življenja,

naj jutro prinese ti nasmeh sladek kot med.

Naj dan prinese ti nežen dotik,

nežen kot cvet.

Naj večer bo poln poljubov,

naj srečen bo tvoj svet.

Ker danes rojstni dan praznuješ,

naj sreča k tebi se poda,

naj izpolni ti vse želje

tvojega srca,

naj v tvojem srcu prijateljstvo živi

in naj bo ljubezen vodnik

vseh tvojih poti

Na pragu rojstnega dneva,

naj ti čas nakloni:

spoznati prave ljudi,

izbrati prave stvari,

ubrati prave poti

in v sebi in drugih najti le dobre stvari.

Takrat ko vse bi dal za en pogled,

takrat ko v glavi strašen je nered,

takrat ko rad spremenil bi svet,

takrat si star __ let!

Sanjaj, kar bi rad-a sanjal-a.

Pojdi tja, kamor si želiš.

Bodi, kar želiš biti.

Imaš namreč samo eno življenje

in samo eno priložnost,

da storiš vse, kar si želiš.

Naj sonce sreče tebi sije,

dokler ti življenje bije,

posebno pa še ta dan,

ko imaš rojstni dan!

K šopku let dodala si svoj __ cvet.

Zdaj velik je in še bolj lep.

Ob rojstnem dnevu naj najlepše voščilo velja –

ni veliko, je pa iz srca!

En poljub na vsako stran

prejmi za svoj rojstni dan.

Srček moj pa ti želi

še veliko rojstnih dnil.

Vsak žarek sonca, ki se bo danes

prikradel na zemljo, bo sijal le zate.

Danes je poseben dan – vsi mislimo nate!

Danes je tvoj dan!

Ob osebnem prazniku ti želimo veliko sreče,

veselja, zabave predvsem pa zdravja.

Vse najboljše za rojstni dan!

Danes je tvoj rojstni dan,

a nikar ne misli, da si sam,

s tabo praznuje se nekdo,

ki te ljubi res močno!

Danes je tvoj rojstni dan,

vedno bodi zbran,

da se ti načrti uresničijo

in ne uničijo,

ti želi prijatelj tvoj

ki vedno bil je s teboj,

zato s teboj še danes je

ko tvoj rojstni dan slavi se.

Ptički tako zadovoljno žgolijo!!

In pridne čebele zadovoljno brenčijo…

Še sonce danes svetleje sije,

še cesta se bolj veselo vije…

Kako to, da prav danes je vse bolj krasno,

da prav današnji dan je izbran?

To je pa seveda čisto jasno,

danes je tvoj rojstni dan!

Življenje je kakor knjiga,

včasih njene strani s o žalostne in sive,

a včasih mavrične igrive.

Naj tvoja knjiga same lepe strani obrača,

ti vso dobroto poplača!

Naj na teh straneh so zdravje, ljubezen in sreča.

Naj nobena stran ne bo boleča!

Vse najboljše iz srca,

naj tvoja knjiga same lepe strani ima!

Vse naj naj boljše za rojstni dan!

Želje naj tvoje se v sad spremenijo,

le zvezde sreče z neba naj žarijo!

Naj te ljubezen obišče vsak dan,

naj vsak trenutek bo z njo posladkan!

Naj se ti vedno le tisto zgodi,

kar si tvoje srce želi.

Naj vse, kar se ti zgodi,

v zlato se spremeni.

Da vse, česar si želiš,

letos končno dobiš.

Vsak trenutek naj ti bo

neskončno lepo.

Je res že toliko let minilo odkar

vstopila si na vlak življenja?

A nikar se ne sekiraj, let nikar ne skrivaj,

ne tlači jih v klobuk, naj ti bodo rajši v poduk!

Saj v tem času enkratno bitje si postal

in le najboljše od sebe dala! In tvoj rojstni dan

naj bo le križišče, kjer na vseh poteh te sreča išče …

Naj bo vzhod, zahod, sever ali jug,

sreča v vseh smereh s teboj naj gre na pot!

Mesec februar osmico ti prinaša,

tvoj korak na pot k devetici z njo usmeri!

Avanture nove ti v življenje vnaša,

posladek hrani zate še marsikateri.

Rojstni dan prinese naj ti le veselje,

zdravje, zadovoljstvo, mir, srečo, blagostanje.

In da izpolnile bi se ti vse želje,

ki naskrivaj gojiš jih, in vse tvoje sanje!

Jutra tvoja vsak dan polni naj vedrina,

smeh na tvoja lica naj spet mladost nariše!

Angel varuh pazi naj, da bolečina

in trpljenje tvoje izogneta se hiše!

Leta pridejo in gredo,

nič ne obstoji v življenju,

zato svoj čas izpolni v

zdravju vreči in veselju.

Želimo ti, da nikoli ne bi izgubil veselja

do iskanja in spoprijemanja z izzivi.

Da bi vedno našel nekaj,

kar bi te veselilo in da bi

vedno užival v življenju.

Naj ti današnji dan vedno

ostane v lepem spominu.

Naj ti naslednja leta prineso nove upe,

nove začetke, nove

pustolovščine in nova odkritja.

Današnji dan je tu zate,

da bi bil srečen!

Drugega namreč nimaš,

da bi živel v vsej polnosti,

da bi bil vesel in zadovoljen!

Včeraj? Je že mimo!

Jutri? Šele pride!

Danes – je torej edini dan,

ki je zares tvoj!

Naredi iz njega svoj najlepši dan!

Pot življenja je stkana iz tisočerih vezi …

Vezi so stkane iz čarobnih niti –

ljubezni, spoštovanja, radosti in skrbi.

Vrtnica usode nam ne prizanaša –

življenje je samo eno.

Draga _ če je temu tako,

potem: ujemi vsak hip, vsako sapo, ki diši po sreči.

Nasmehni se vsakič, ko ti to veli srce. Pleši, poj …

Dovoli, da smo tudi mi del tvoje radosti.

Naj ti bo tvoj rojstni dan lep, najlepši!

Je res že toliko let minilo odkar vstopila si na vlak življenja?

A nikar se ne sekiraj, let nikar ne skrivaj,

ne tlači jih v klobuk, naj ti bodo rajši v poduk!

Saj v tem času enkratno bitje si postala

in le najboljše od sebe dala!

In tvoj rojstni dan naj bo le križišče,

kjer na vseh poteh te sreča išče …

Naj bo vzhod, zahod, sever ali jug,

sreča v vseh smereh s teboj naj gre na pot!

Poznati tebe, pomeni poznati nekoga,

na katerega se lahko obrneš in mu zaupaš.

Pomeni poznati nekoga, s katerim

deliš lahko deliš solze in smeh,

svoje spomine in sanje.

Pomeni poznati nekoga,

ki ti ni blizu le kot _ (sorodnik, sodelavka, partner, sestra …),

temveč kot ti je lahko blizu le kot prav posebna prijateljica.

Naj ti rojstni dan privleče

mnogo smeha, sonca, sreče,

takšne, ki je ne pobriše

Nikdar več iz tvoje hiše!

Želimo ti čudovit rojstni dan, srček,

naj bo tvoje leto polno veselih doživeti

in novih odkritij!

Danes si ti šef, saj je tvoj poseben dan!

Vsi ti želimo vesel rojstni dan

in še eno leto polno uspehov!

Želimo ti življenje, polno novih odkritij in čistega veselja.

Nazdravljamo na tvoje velike sanje in še večje dosežke!

Upam, da je tvoj rojstni dan fantastičen,

v vseh možnih pogledih,

naj ti naslednje leto prinese srečo,

dan za dnem, dan za dnem.

Upam, da ti »rojstnodnevnost«

prinese vse, kar si želiš,

saj si prav poseben,

zato si zaslužiš ta poseben dan.

Zato ti želimo vse najboljše,

danes, posebej zate,

in tudi vse tvoje najljubše stvari

naj se izpolnijo v naslednjem letu dni.

Dobrodošel v svetu dvoletnikov.

To je svet poln mavric in samorogov,

in v njem je prav poseben prostor zate.

Dve leti nazaj smo bili vsi navdušeni nad tvojim prihodom.

Danes te opazujemo z občudovanjem.

Si pravo darilo našemu svetu. Vse najboljše.

Kar je bilo dobrega, naj se nadaljuje,

vse, kar je bilo slabo, naj se oddaljuje!

Naj sreča, zadovoljstvo vsak dan ti cvetita,

naj ves čas smeh in zdravje ti v očeh žarita!

Za mojo ljubljeno!

Ti si roža, ki dan budi,

ti si luna, ki na nebu bedi,

ti si roža, ki svobodno cvete

in prijatelj, ki dobro ve, da mu življenje pomeni vse.

Danes te z roso prebudim,

ti vse najboljše zaželim,

te z žarkom sončka požgečkam

in lupčka ti dam.

Čeprav res malo pozno, vendar iz srca,

voščilnica je moja do tebe le prišla,”

oguljena je fraza, a mnogokrat drži,

da luknjo nam v spominu sto vzrokov naredi.

Ob tvojem jubileju toplo čestitam ti,

z iskreno željo v srcu, da vse naj se zgodi,

kar ti prinaša srečo, ti zadovoljstvo da,

prijazna usoda pa še zdravja naj doda!

Vse najboljše za te!

Vse najboljše za te!

Vse najboljše dragi/ga ______!

Vse najboljše za te!

Zdaj, ko dosegla si čas zrelih let,

si pomladila nanovo se spet,

kajti jesen prav poseben da čar,

saj na obrazu zasije nov žar.

Roža jesenska najlepše cveti,

cvet njen pa dolgo še ne oveni.

Barve jesenske še v zimo žare,

toplo oblivajo tvoje srce.

Kadar srce nezaklenjeno je,

sreča vanj sama si vrata odpre,

in če v življenju kdaj kaj izgubiš,

vrednost stokratno nazaj pridobiš.

Vedno boš žela le to, kar sadiš,

saj svojo srečo le sama kališ.

Naj sreča ti vsak dan znova vzcveti,

le zdravje v tvojih očeh naj žari!

Draga priajteljica!

Ob tvojem rojstnem dnevu kratko naše je voščilo,

samo da bi se izpolnilo: brez težav, brez trpljenja

dnevi vašega življenja naj potekajo lepo

tudi za nas sreča bo.

Prijateljico kot si ti,

le stežka se dobi.

Ob tebi vse se spremeni,

vse v življenju smisel dobi.

Al’ hočeš al’ nočeš pa je tako,

mladosti pomahaj še v slovo,

je Abraham komaj čakal na dan,

da te popeljal je v starostni hram.

Ne nazaj, v bodočnost se ozri,

pozabi življenja delo in skrbi,

radosti nove si odkrij,

saj samo enkrat človek le živi.

Je dve leti minilo,

ko bela štorklja je razprla krila,

košaro upov, sanj pred mamico in atija odložila,

pa mene vanjo položila.

Že besede obvladam,

trdno že korakam,

zdaj svečki dve

na veliki torti čakam.

Nisem več zajček,

imam zobkov že ____ (vpiši koliko imate zobkov),

korenček že glodam

še raje pa keks.

Si torto zaslužim,

pa svečki na njej,

kako naj jo upihnem,

pa ti mi povej.

Čestitke ob tvojem rojstnem dnevu, otrok moj!

Želim ti prekrasen dan, ki bo prežet s čudovitimi presenečenji

in posebnimi nepozabnimi trenutki!

Joj, koliko je danes metuljev!

In ptički, kako zadovoljno žgolijo!

Pridne čebele okrog svojih uljev

težke od cvetnega praha brenčijo.

Sedaj si še deklica mala,

a ne bo dolgo, ko boš velika

in lepa punca postala!

Na poti odraščanja naj te spremlja

nasmeh na obrazu,

veliko veselja in srečnih dni!

Vse najlepše in najboljše ti želimo!

Še sonce danes svetleje sije

in veter je bolj igriv kot navadno.

Še cesta se bolj veselo vije

skozi pokrajino skoraj pomladno.

Kako da prav danes je vse bolj krasno,

da prav današnji dan je izbran!

To je pa čisto preprosto in jasno,

DANES JE VENDAR MOJ ROJSTNI DAN.

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca.

Spomladi do rožne cvetice,

poleti do zrele pšenice,

jeseni do polne police,

pozimi do snežne kraljice,

v knjigi do zadnje vrstice,

v življenju do prave resnice,

a v sebi- do rdečice

čez eno in drugo lice.

A če ne prideš ne prvič ne drugič

do krova in pravega kova,

poskusi vnovič in zopet.

Vse najboljše ob prvem rojstnem dnevu, mali!

Ne boš se spomnil veliko,

ampak zapomni si, da je bila tvoja

rojstnodnevna torta IZJEMNA!

Tisoč lepih misli mojih k tebi tava,

A še več že našlo jih je do tebe pot.

Tole leto bodi le vesela, zdrava,

Jasnih dni veliko želim ti vsepovsod!

A kar financ se tiče – naj jih bo čimveč!

Naj v žepu Cankarji skrbijo za razplod –

In Kobilice – teh nikoli ni preveč!

V vsaki temi se lahko zablešči pramen svetlobe,

v vsaki puščavi lahko požene bilka življenja,

v vsakem položaju vzbrsti žarek upanja.

Vse naj naj!

Vse najboljše draga __!

Sanjaj, kar bi rada sanjala, lepotica plavo-oka!

Uživaj in bodi še naprej tako sonce,

ki razsvetli še tako temen prostor

in nariše nasmeh na prav vsak obraz!

Rada te mava!

______, želim ti vse najboljše

in najlepše za rojstni dan.

Si čudovita oseba,

katero je nemogoče opisati samo z besedami.

Vse najboljše zvezdica!

Danes __ rojstni dan slaviš,

a vsak dan lepša se nam zdiš.

Tople so tvoje roke,

srce polno dobrote je,

lepo se imej, veliko se smej,

naj zdravje te nikdar ne zapusti.

Je res že __ let minilo

odkar vstopila si na vlak življenja?

A nikar se ne sekiraj, let nikar ne skrivaj,

ne tlači jih v klobuk, naj ti bodo rajši v poduk!

Saj v tem času enkratno bitje si postal/a

in le najboljše od sebe dala!

In tvoj rojstni dan naj bo le križišče,

kjer na vseh poteh te sreča išče …

Naj bo vzhod, zahod, sever ali jug,

sreča v vseh smereh s teboj naj gre na pot!

Imej v življenju čimveč svetlobe in sreče.

Imej čas za delo- to je cona uspeha.

Imej čas za razmišljanje- to je izvor moči.

Imej čas za igro- to je skrivnost mladosti.

Imej čas za prijateljstvo- to je pot sreče.

Imej čas za sanjarjenje- to je pot k zvezdam.

Imej čas, da ljubiš in da te ljubijo- to je privilegij bogov.

Imej čas, da gledaš okrog sebe- prekratek je dan za sebičnost.

Imej čas za smeh- to je glasba duše.

Preberite si tudi:

키워드에 대한 정보 smešne slike za 40 rojstni dan

다음은 Bing에서 smešne slike za 40 rojstni dan 주제에 대한 검색 결과입니다. 필요한 경우 더 읽을 수 있습니다.

See also  찬양 할렐루야 노상신 | 찬양 할렐루야 By 노상신 모든 답변
See also  Pergo Xp Grand Oak Flooring | Pergo Xp Installation 28483 좋은 평가 이 답변

See also  Bj 한미모 보지 | 모르는 여캠Bj분 집에찾아가봤는데;;시청자 앞에서 착한척,이쁜척,깨끗한척..ㅋㅋㅋㅋ여캠실체..ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ 최근 답변 212개

이 기사는 인터넷의 다양한 출처에서 편집되었습니다. 이 기사가 유용했기를 바랍니다. 이 기사가 유용하다고 생각되면 공유하십시오. 매우 감사합니다!

사람들이 주제에 대해 자주 검색하는 키워드 SAKO POLUMENTA – TEBI ZA RODJENDAN (AUDIO 2000)

 • sako polumenta
 • sako
 • polumenta
 • disem za tebe
 • e sto nisam sunce
 • ljepsa od noci
 • dado polumenta
 • eh kad bi ti
 • zenim se
 • jedno smo drugo prodali
 • kako sam volio tebe
 • balada za dvoje
 • halo ja sam
 • bolje mi je
 • svijetlo u tami
 • tebi za rodjendan
 • kida me
 • ko te nocas ljubi nevjero
 • pecat ljubavi
 • daj mi malo vremena
 • godina nova
 • gde god podjem tebi idem
 • stoja
 • otkud ti pravo
 • od ljubavi oslepeo

SAKO #POLUMENTA #- #TEBI #ZA #RODJENDAN #(AUDIO #2000)


YouTube에서 smešne slike za 40 rojstni dan 주제의 다른 동영상 보기

주제에 대한 기사를 시청해 주셔서 감사합니다 SAKO POLUMENTA – TEBI ZA RODJENDAN (AUDIO 2000) | smešne slike za 40 rojstni dan, 이 기사가 유용하다고 생각되면 공유하십시오, 매우 감사합니다.

Leave a Comment